HVAC

VERWARMEN EN KOELEN

Verwarming, ventilatie & airco

HVAC staat voor Heating, Ventilatie en AirCondintioning. HVAC-installaties zorgen er voor dat het klimaat binnen het gebouw perfect geregeld kan worden.

 

Een HVAC-systeem zorgt er eigenlijk voor dat u de warmte, ventilatie en airco kan regelen vanuit 1 systeem. HVAC is dus de verzamelterm van de systemen die je tijdens de winter- en de zomermaanden niet enkel letterlijk warm of koud, maar ook gezond houden. Bovendien worden de optimale comfort niveaus nagestreefd door het in stand houden van de juiste vochtigheidsgraad en halen we een goede luchtkwaliteit door het filteren van de lucht. Beide komen je gezondheid ten goede!

 

Het doel van HVAC is er niet enkel voor te zorgen dat uw ruimte de juiste temperatuur heeft door afkoeling of verwarming. Integendeel, het dient eveneens om de lucht binnen een gebouw kwalitatief te verbeteren voor iedereen die zich binnen het gebouw bevindt.

Op Alektro & Co kan je rekenen voor al je verwarming, verluchting of koeling van zowel private als zakelijke gebouwen.

Alektro & Co BV werkt met de beste producten op het gebied van airco/warmtepompen. We leveren aan elke klant een zorgvuldig uitgewerkte oplossing op maat.

alektroandco.be - airconditioning - icoon website

AIRCONDITIONING

Verhoog je comfort door te investeren in een airco waar je lange tijd van kan genieten. Verwarm/koel comfortabel en bovendien energiezuinig.

alektroandco.be - warmtepomp - icoon website

WARMTEPOMP

De warmtepomp is een energievriendelijke manier van verwarmen en koelen dankzij de nieuwste technieken die de klimatisatie perfectioneert.

alektroandco.be - zonnepanelen - icoon website

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zetten letterlijk zonlicht om in elektriciteit. De energie die hiermee gebruikt wordt is een van de puurste vorm van duurzame energie. 

alektroandco.be - icoon website

CONTACT

Alectro & co beschikt over een uitgebreid assortiment aan warmtepompen, airconditioning, ventilatie en koelingsystemen voor thuis of bedrijf.

Contacteer ons voor HVAC