alektro&CO

Uw energie expert in Mechelen

Thuis genieten van een aangename en gezonde temperatuur aan een voordelig energierekening, dat is wat Alektro & Co graag mogelijk maakt.

Alektro & C° is uw energie expert in Mechelen en omstreken. Wij plaatsen  ook jouw aircondtioning, ventilatie, warmtepomp of zonnepanelen in Mechelen.

Particulieren en bedrijven met een persoonlijke maar professionele aanpak naar een duurzamere manier van verwarmenkoelen en ventileren van de woon- en werkplekken brengen is één van de belangrijkste missies die Alektro & C° zich vooropstelt.

Jouw comfort optimaal het ganse jaar door garanderen om zodoende mee te bouwen aan een gezondere, aangenamere, leukere werk- en woonplek in Mechelen.

Een ander net zo belangrijk doel is energie en de bijhorende kost zo laag mogelijk te houden. Bij Alektro & C°  zorgen wij ervoor dat jij geld kan besparen, met respect voor natuur en ecologie bij de plaatsing van jouw airconditioning, ventilatie, warmtepomp of zonnepanelen in Mechelen.

Wij staan er op om, samen met jou, een beter en mooier Mechelen te creëren door oplossingen aan te bieden die zo ecologisch mogelijk zijn.

Wil je meebouwen aan deze toekomst? Dan ben je bij Alektro & C° aan het juiste adres.

alektroandco.be - airconditioning - icoon website

AIRCONDITIONING

Verhoog je comfort door te investeren in een airco waar je lange tijd van kan genieten. Verwarm/koel comfortabel en bovendien energiezuinig.

alektroandco.be - ventilatie - icoon website

VENTILATIE

Om kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren, is een goede ventilatie nodig. De ventilatie omvat het vervangen van de lucht in een ruimte door zuivere en verse lucht. 

alektroandco.be - warmtepomp - icoon website

WARMTEPOMP

De warmtepomp is een energievriendelijke manier van verwarmen en koelen dankzij de nieuwste technieken die de klimatisatie perfectioneert.

alektroandco.be - zonnepanelen - icoon website

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zetten letterlijk zonlicht om in elektriciteit. De energie die hiermee gebruikt wordt is een van de puurste vorm van duurzame energie. 

Wij werken enkel met de beste merken

Enkele klanten aan het woord