Ventilatie

VERWARMEN EN KOELEN

VENTILATIE

Verluchten alleen (=af en toe een raam openzetten) volstaat tegenwoordig niet voor een gezonde binnenlucht. Omdat woningen, kantoren en scholen steeds beter geïsoleerd en luchtdicht afgewerkt worden, is ventileren een must. Pas dan is er sprake van een 24/7 gezond binnenklimaat.

 

Gelukkig bestaat voor elk project een geschikt mechanisch ventilatiesysteem dat voldoet aan de persoonlijke behoeften van bewoners of gebruikers.

 

Renovatie of nieuwbouw? Bepaalde energie-eisen? Specifieke vereisten inzake de manier waarop verse lucht wordt aangevoerd? Akoestische verwachtingen?

 

Alektro & co heeft hoe dan ook altijd een ventilatieoplossing op maat in huis.  Met een ventilatiesysteem, geplaatst door Alektro & co, ga je voor 100% gezonde binnenlucht.

 

Telkens zorgen we voor slimme, uiterst stille en energiezuinige ventilatie met de beste luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Enkele van onze installaties

alektroandco.be - airconditioning - icoon website

AIRCONDITIONING

Verhoog je comfort door te investeren in een airco waar je lange tijd van kan genieten. Verwarm/koel comfortabel en bovendien energiezuinig.

alektroandco.be - warmtepomp - icoon website

WARMTEPOMP

De warmtepomp is een energievriendelijke manier van verwarmen en koelen dankzij de nieuwste technieken die de klimatisatie perfectioneert.

alektroandco.be - zonnepanelen - icoon website

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zetten letterlijk zonlicht om in elektriciteit. De energie die hiermee gebruikt wordt is een van de puurste vorm van duurzame energie. 

alektroandco.be - icoon website

CONTACT

Alectro & co beschikt over een uitgebreid assortiment aan warmtepompen, airconditioning, ventilatie en koelingsystemen voor thuis of bedrijf.

Contacteer ons voor ventilatie