alektro&CO HVAC

Energie expert in Grimbergen

Thuis genieten van een aangename en gezonde temperatuur aan een voordelig energierekening, dat is wat Alektro & Co graag mogelijk maakt.

Alektro & Co plaatst ook jouw aircondtioning, ventilatie, warmtepomp of zonnepanelen in Grimbergen. Particulieren en bedrijven met een persoonlijke maar professionele aanpak naar een duurzamere manier van verwarmenkoelen en ventileren van de woon- en werkplekken brengen is één van de belangrijkste missies die Alektro & C° HVAC zich vooropstelt.

Jouw comfort optimaal het ganse jaar door garanderen om zodoende mee te bouwen aan een gezondere, aangenamere, leukere werk- en woonplek in Grimbergen.

 

Een ander net zo belangrijk doel is energie en de bijhorende kost zo laag mogelijk te houden. Bij Alektro & C° HVAC zorgen wij ervoor dat jij geld kan besparen, met respect voor natuur en ecologie bij de plaatsing van jouw airconditioning, ventilatie, warmtepomp of zonnepanelen in Grimbergen.

 

Wij staan er op om, samen met jou, een beter en mooier Grimbergen te creëren door oplossingen aan te bieden die zo ecologisch mogelijk zijn.

 

Wil je meebouwen aan deze toekomst? Dan ben je bij Alektro & C° HVAC aan het juiste adres voor al je airconditioning, ventilatie, warmtepomp of zonnepanelen in Grimbergen.

alektroandco.be - airconditioning - icoon website

AIRCONDITIONING

Verhoog je comfort door te investeren in een airco waar je lange tijd van kan genieten. Verwarm/koel comfortabel en bovendien energiezuinig.

alektroandco.be - ventilatie - icoon website

VENTILATIE

Om kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren, is een goede ventilatie nodig. De ventilatie omvat het vervangen van de lucht in een ruimte door zuivere en verse lucht. 

alektroandco.be - warmtepomp - icoon website

WARMTEPOMP

De warmtepomp is een energievriendelijke manier van verwarmen en koelen dankzij de nieuwste technieken die de klimatisatie perfectioneert.

alektroandco.be - zonnepanelen - icoon website

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zetten letterlijk zonlicht om in elektriciteit. De energie die hiermee gebruikt wordt is een van de puurste vorm van duurzame energie. 

ONZE KWALITEITSMERKEN

Icoon website Alektro and C° - Grimbergen - zonnepanelen - ventilatie - warmtepomp - airconditioning
Icoon website Alektro and C° - Grimbergen - zonnepanelen - ventilatie - warmtepomp - airconditioning
DUCO Logo - website Alektro and C°

KLANTEN AAN HET WOORD